Θέλετε Σπίτι στα Νότια Προάστια; Σκεφτείτε τον Άλιμο!

Ο Άλιμος είναι μια ζωντανή περιοχή προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό αστικής ευκολίας και προαστιακής διαβίωσης που είναι ιδανικός για οικογένειες.

Άλιμος

Ψάχνετε για ένα μέρος που να το αποκαλείτε σπίτι σας στα Νότια Προάστια της Αθήνας; Μην κοιτάξετε παραπέρα από τον Άλιμο! Αυτή η ζωντανή περιοχή προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό αστικής ευκολίας και προαστιακής διαβίωσης που είναι ιδανικός για οικογένειες.

Δείτε παρακάτω γιατί ο Άλιμος πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας όταν σκέφτεστε πού να αγοράσετε σπίτι.

Γειτονιές

Ο Άλιμος αποτελείται από διάφορες γειτονιές, η καθεμία με το δικό της μοναδικό χαρακτήρα και γοητεία. Είτε ψάχνετε για ένα διαμέρισμα κοντά στην παραλία είτε για ένα σπίτι στην άκρη της πόλης, εδώ υπάρχει κάτι που ταιριάζει σε κάθε ανάγκη. Από πολυτελή κατοικία μέχρι πιο προσιτές επιλογές, ο Άλιμος τα έχει όλα.

Επιπλέον, πολλά ακίνητα διαθέτουν καταπληκτική θέα στον κόλπο του Σαρωνικού και εύκολη πρόσβαση στην φανταστική Μαρίνα του Αλίμου.

Τα σχολεία

Όσον αφορά την εκπαίδευση, ο Άλιμος διαθέτει αρκετά εξαιρετικά σχολεία για παιδιά όλων των ηλικιών. Με διαθέσιμα τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά σχολεία, υπάρχουν πολλές επιλογές για τους γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να λαμβάνουν ποιοτική διδασκαλία σε ένα περιβάλλον που ταιριάζει στις ανάγκες τους.

Επιπλέον, πολλά σχολεία προσφέρουν εξωσχολικές δραστηριότητες, όπως αθλητικές ομάδες, θεατρικές παραστάσεις, ακόμη και μαθήματα ρομποτικής και προγραμματισμού – δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα ενδιαφέροντά τους πέρα από την τάξη.

Οι ανέσεις

Ο Άλιμος προσφέρει επίσης πολλές ανέσεις για τους κατοίκους – από εστιατόρια και καταστήματα μέχρι πάρκα και ψυχαγωγικές δραστηριότητες όπως ιστιοπλοΐα ή κολύμπι στον Σαρωνικό κόλπο. Βρίσκεται επίσης σε βολική τοποθεσία κοντά σε μερικά μεγάλα εμπορικά κέντρα και χώρους ψυχαγωγίας, όπως κινηματογράφους, μπόουλινγκ, μουσεία, θέατρα κ.ά., καθιστώντας εύκολο να επωφεληθείτε από όλα όσα έχει να προσφέρει η Αθήνα χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψετε πολύ μακριά από το σπίτι σας.

Επιπλέον, αν ψάχνετε για μια νυχτερινή έξοδο στην πόλη ή για κάποιες εκδηλώσεις ζωντανής μουσικής, τότε θα χαρείτε να μάθετε ότι υπάρχουν πολλά μπαρ και κλαμπ σε κοντινή απόσταση επίσης!

Θέλετε σπίτι στον Άλιμο;

Συνολικά, ο Άλιμος είναι μια ιδανική τοποθεσία για όποιον αναζητά έναν φιλικό προς την οικογένεια τρόπο ζωής με κοντινή απόσταση από όλα όσα συμβαίνουν στην Αθήνα – από χώρους ψυχαγωγίας μέχρι εκπαιδευτικά ιδρύματα. Με τις ποικίλες γειτονιές του και την αφθονία των ανέσεων που είναι διαθέσιμες σε κοντινή απόσταση, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί οι άνθρωποι αγαπούν τόσο πολύ να ζουν εδώ!

Έτσι, αν ψάχνετε για ένα μέρος όπου μπορείτε να εγκατασταθείτε και να μεγαλώσετε την οικογένειά σας – μην κοιτάξετε παραπέρα από τον Άλιμο! Αν θέλετε βοήθεια στην αναζήτηση σπιτιού για να στεγάσετε την οικογένεια και τα όνειρα σας απευθυνθείτε στη RE/MAX Plus, το μεγαλύτερο μεσιτικό γραφείο της περιοχής. Με περισσότερους από 40 επαγγελματίες συμβούλους ακινήτων και εκατοντάδες πωλήσεις αγοροπωλησίες στο ενεργητικό της κάθε χρόνο είναι σε θέση να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Δείτε περισσότερα ιστορικά και δημογραφικά στοιχεία για τον Άλιμο εδώ