Επιλέξτε Ελληνικά Μασίφ Έπιπλα για το Υπνοδωμάτιο σας

Ελληνικά Έπιπλα Μασίφ

Είναι αλήθεια πως περνάμε κάθε μέρα αρκετές ώρες στο υπνοδωμάτιο μας. Έτσι είναι αναγκαίο να εξασφαλίσουμε ότι θα απολαμβάνουμε έναν ξεκούραστο ύπνο. Μία κρεβατοκάμαρα από μασίφ ξύλο μαζί με ένα ορθοπεδικό στρώμα εγγυώνται ότι θα περνάμε ευχάριστα το χρόνο μας.

Στη συνέχεια θα δούμε μερικά κριτήρια για το πώς μπορείτε να επιλέξετε την κρεβατοκάμαρα από μασίφ ξύλο που ταιριάζει στα δικά σας δεδομένα.

Κρεβάτι από μασίφ ξύλο.

Το ξύλο από το οποίο είναι κατασκευασμένο το κρεβάτι σας θα καθορίσει τη διάρκεια ζωής του. Τα μασίφ έπιπλα είναι διαπιστωμένο στην πράξη ότι αντέχουν περισσότερο μέσα στο χρόνο. Επίσης το πόσο σκληρό είναι το ξύλο κατασκευής επηρεάζει το αν το κρεβάτι σας θα αποκτήσει σημάδια με τη χρήση και την πάροδο του χρόνου.

Διαστάσεις του κρεβατιού

Τα περισσότερα κρεβάτια παραγγέλλονται σε κανονικά μεγέθη. Ωστόσο αν θέλετε να απολαμβάνετε ξεκούραστο ύπνο και να νιώθετε σαν βασιλιάδες προτιμήστε να επενδύσετε σε ένα king size μεγέθους. Σημαντικό στοιχείο που πρέπει να προσέξετε είναι το ύψος του δηλαδή η απόσταση του από το πάτωμα. Συνήθως ένα ψηλότερο κρεβάτι μας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε το εσωτερικό του ως αποθηκευτικό χώρο. Αλλά ακόμη και αν δεν το κάνετε αυτό, ένα ψηλότερο κρεβάτι σας δίνει την ευκαιρία να καθαρίσετε ευκολότερα το πάτωμα κάτω από αυτό.

Ντυμένα κρεβάτια

Μπορείτε να επιλέξετε να ντύσετε το κεφαλάρι του κρεβατιού με δέρμα ή ύφασμα της επιλογής σας. Αυτή είναι μία δυνατότητα που θα καθοριστεί καθαρά από το γούστο σας και το στυλ των επίπλων σας. Γεγονός πάντως είναι πως τα ντυμένα κρεβάτια είναι λιγότερο επιρρεπή στις γρατζουνιές και τη φθορά.

Βερνίκια βαφής σε μασίφ έπιπλα

Για τους περισσότερους καταναλωτές είναι αδιάφορο το χρώμα με το οποίο είναι βαμμένη η κρεβατοκάμαρα τους. Στην πραγματικότητα όμως το χρώμα με το οποίο είναι βαμμένα τα μασίφ έπιπλα έχει μεγάλη σημασία.

Στα φτηνά εισαγόμενα έπιπλα χρησιμοποιούνται κατά βάση βερνίκια τα οποία μπορεί να είναι τοξικά για εσάς και την οικογένεια σας. Αυτό είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας που κάνουν οι ξένοι κατασκευαστές επίπλων να μειώσουν το κόστος. Επίσης τα βερνίκια αυτά, σε περίπτωση που θελήσετε να αλλάξετε τα έπιπλά σας, κινδυνεύουν να μολύνουν το περιβάλλον. Προτιμήστε μασίφ έπιπλα τα οποία είναι βαμμένα με οικολογικά βερνίκια νερού και κερί. Αυτή είναι η πιο ασφαλής επιλογή για την υγεία σας.

Αν θέλετε μία ποιοτική κρεβατοκάμαρα από μασίφ ξύλο γνωρίστε τις κρεβατοκάμαρες join. Κατασκευασμένες σε ελληνικό εργοστάσιο με μεγάλη τεχνογνωσία στην κατασκευή μασίφ επίπλων, οι κρεβατοκάμαρες join φημίζονται για το design, την ποιότητα κατασκευής και την άνεση που προσφέρουν.