Τι Εσώρουχα να Φορέσεις την Πρώτη Νύχτα Του Γάμου;

νυφικά εσώρουχα για την πρώτη νύχτα του γάμου

Πρώτη νύχτα γάμου. Μια νύχτα με ιδιαίτερη σημασία! Η πρώτη νύχτα μιας συμβολικής όσο και πραγματικής ένωσης δυο ανθρώπων που αποφασίζουν να ξεκινήσουν μαζί την κοινή τους ζωή. Μια νύχτα κατά την οποία το παιχνίδι της αποπλάνησης είναι το κυρίαρχο παιχνίδι και τα νυφικά εσώρουχα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό.

Τα γυναικεία εσώρουχα είναι ένα από τα μεγαλύτερα όπλα στη σκηνή του έρωτα και της σαγήνης. Babydoll, κορμάκια ή brallete αποτελούν τον σύμμαχο κάθε γυναίκας που ξέρει πώς να πρωταγωνιστεί σε αυτό το έργο που είναι ικανό για τα πιο έντονα αλλά και βαθιά συναισθήματα.

Τα νυφικά εσώρουχα δεν θα μπορούσαν φυσικά να αποτελέσουν εξαίρεση για μια νύχτα που είναι κατεξοχήν αφιερωμένη σε αυτό το ιδιαίτερο παιχνίδι. Κυρίαρχο χρώμα; Φυσικά το λευκό μαζί με άλλες ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις που είναι δεμένες παραδοσιακά με τη μέρα του γάμου.

Τι μπορείς να επιλέξεις για αυτό το ιδιαίτερο βράδυ;

Ποιες επιλογές σε νυφικά εσώρουχα έχεις έτσι ώστε να κάνεις τη νύχτα γάμου και για τους δυο σας αξέχαστη;

Νυφική Ρόμπα

Υπέροχη νυφική ρόμπα από την εταιρία Milena που πάντα μας εντυπωσιάζει με τα σχέδια της. Είναι από σταθερό σατέν ύφασμα και μανίκια από δαντέλα.Μπορείτε να την συνδυάσετε με όποιο babydoll ή νυχτικό εσείς επιθυμείτε και να δημιουργήσετε το τέλειο σέτ για εσάς στην ωραιότερη μέρα της ζωής σας.

Νυφική Ζαρτιέρα

Εντυπωσιακή νυφική ζαρτιέρα από την εταιρία Miss Rosy που πάντα μας εντυπωσιάζει με τα σχέδιά της. Αποτελείται από δαντέλα, ιδανική για την πιο σημαντική μέρα της ζωή σας.

Νυφικό Μπραζίλ

Υπέροχο νυφικό μπραζίλ από την εταιρία Miss Rosy που πάντα μας εντυπωσιάζει με τα σχεδιά της. Αποτελείται από δαντέλα ενώ είναι άκρως εντυπωσιακό στο πίσω μέρος.

Νυφικό Στρίνγκ

Υπέροχο νυφικό String από την εταιρία Miss Rosy που πάντα μας εντυπωσιάζει με τα σχέδια της. Αποτελείται από δαντέλα και τούλι στο μπροστινό μέρος και φιόγκο στο πίσω μέρος.

Θέλετε περισσότερες ιδέες για νυφικά εσώρουχα; Το Dreamy Selections σας περιμένει στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dreamyselections.gr αλλά και στο φυσικό του κατάστημα Kalimeratzis Underware, Λ. Δημοκρατίας 34, Μελίσσια, 15127 Αθήνα