Τα Εσώρουχα στο Παρελθόν και Σήμερα

Η άνεση ξεκινά από το εσώρουχο. Μπορεί να αφιερώνουμε πολύ χρόνο για να βρούμε, τι παπούτσια θα φορέσουμε και με τι ρούχα θα τα συνδυάσουμε για να είμαστε πιο εμφανίσιμοι, όμως τι γίνεται με τα εσώρουχα μας; Έχουμε την ίδια φροντίδα για αυτά; ή είναι απλά ότι βρίσκεται  καθαρό στο συρτάρι μας;

Εσώρουχα – Σύντομη Ιστορία

Η ιστορία του εσώρουχου ανάγεται από την εποχή των Αιγυπτίων και όπως κάθε τι που εξελίσσεται έτσι και αυτό στην συνεχόμενη πορεία του μέσα στο χρόνο, άφησε το στίγμα του σε κάθε γενιά που διένυε.

Έτσι από τους  αρχαίους Φαραώ, τους παραδοσιακούς Ιάπωνες  παλαιστές έως τους ιθαγενείς Αμερικανούς και τους Κινέζους ευγενείς  τα εσώρουχα έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην πορεία των αιώνων.

Από την πολιτιστική αλλαγή της  δεκαετίας του 1960 που περιελάμβανε εσώρουχα στο στυλ μπικίνι, μέχρι και τώρα στην πορεία των δεκαετιών τα εσώρουχα έφεραν την επανάσταση στον τομέα τους με μεγάλες καινοτομίες.

Τα Εσώρουχα Σήμερα

Σήμερα το εσώρουχο εξυπηρετεί δύο βασικούς σκοπούς: Από τη μια, τη πρακτική λειτουργία και προστασία και από την άλλη, την μόδα, η οποία χωρίς να είναι αμελητέα ποσότητα καλύπτει εκείνο το κομμάτι του εαυτού μας που έχει να κάνει με τα συναισθήματα που μας δημιουργεί και είναι αναμφισβήτητα εξίσου σημαντική.