5 Δαχτυλίδια με Μαργαριτάρια που θα Λατρέψεις

Τα μαργαριτάρια είναι το απόλυτο all time classic κόσμημα. Γυναίκες και άνδρες σε όλο τον κόσμο το λατρεύουν και αποτελεί μια συνηθισμένη επιλογή για δώρο. Όμως τι ακριβώς είναι τα μαργαριτάρια και από που προέρχονται; Γιατί είναι τόσο πολύτιμα και τι κάνει τις γυναίκες να τα αγαπούν τόσο πολύ;

Μαργαριτάρια τα Πολύτιμα

Ήδη από την αρχαιότητα τα μαργαριτάρια είχαν στιγματίσει τις ζωές πολλών ιστορικών προσωπικοτήτων… Κάποτε η Κλεοπάτρα σε μια ένδειξη προσωπικής υπεροχής, το κατάπιε επιδεικτικά μπροστά στα μάτια της αυλής, ενώ πολλά χρόνια αργότερα η βασίλισσα Ελισάβετ το καθιέρωσε ως το… περίβλημα της παρθενίας της!

Για πολλούς αιώνες τα μαργαριτάρια χρησιμοποιούνταν για ιατρικούς σκοπούς… Οι Κινέζοι έπαιρναν «χάπια» μαργαριταριών για να γίνουν αθάνατοι, ενώ άλλες ασιατικές κουλτούρες χρησιμοποιούσαν τα μαργαριτάρια ως θεραπεία απέναντι στον πυρετό, τη δυσπεψία, την αιμορραγία και πολλά άλλα.

Στην αρχαία Ελλάδα, το μαργαριτάρι ήταν αφιερωμένο στη θεά Αφροδίτη, αφού σύμφωνα με το μύθο η Αφροδίτη αναδύθηκε από το νερό μέσα από ένα κοχύλι, όπως το μαργαριτάρι. Ο Όμηρος δε, αναφέρεται στα μαργαριτάρια λέγοντας: «Οι πολύτιμοι λίθοι, που ακτινοβολούσαν σαν τρεις λαμπερές σταγόνες, κρεμόντουσαν από τα αυτιά της».

Δαχτυλίδια με Μαργαριτάρια

Στην συνέχεια με τη βοήθεια του Pearls Center σας παρουσιάζουμε 5 δαχτυλίδια με μαργαριτάρια που θα λατρέψετε.

δαχτυλίδι με μαργαριτάρι νοτίων θαλασσών
Δαχτυλίδι με μαργαριτάρι νοτίων θαλασσών από το Pearls Center

Ένα αξιοθαύμαστο Δαχτυλίδι με καθηλωτικά Μπαρόκ Μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών σε έναν τέλειο συνδυασμό με ακαταμάχητα Διαμάντια σε κοπή μπριγιάν, που εφαρμόζονται εξαιρετικά σε λευκόχρυση βάση 18Κ.

Λευκά Διαμάντια 0,26Ct – Μαύρα Διαμάντια 2,13Ct – Κοράλλι 13-14mm

Ενα Δαχτυλίδι σε σχέδιο κάβουρα από λευκόχρυσο 18Κ τέλεια συνδυασμένο με εκθαμβωτικά Διαμάντια σε κοπή μπριγιάν και ένα άψογο Μαργαριτάρι Νοτίων Θαλασσών.

Ενα Δαχτυλίδι με σχέδιο εμπνευσμένο απο την ίδια τη φύση από λευκόχρυσο 18Κ με έναν τέλειο συνδυασμό από επιβλητικά μαύρα και αστραφτερά λευκά Διαμάντια σε κοπή μπριγιάν και ενα αψεγάδιαστο λείο Μαργαριτάρι Νοτίων Θαλασσών.

Ενα Δαχτυλίδι με αυτοκρατορικό σχέδιο από κίτρινο χρυσό 18Κ με πολυτελή Διαμάντια σε κοπή μπριγιάν και αψεγάδιαστα Μαργαριτάρια Ακόγια Ιαπωνίας.

Που θα τα Βρείτε

Το Pearls Center κάνει το καλύτερο για να προσφέρει στους πελάτες του το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης, ποιότητας, υλικών και σχεδίων. Το Pearls Center είναι αφιερωμένο στην παροχή βοήθειας στους πελάτες του για να αποκτήσουν το απόλυτο κόσμημα με μαργαριτάρια ή και χωρίς. Επιθυμούν να σας βοηθήσουμε να συνδυάσετε σε ένα δαχτυλίδι όλα τις προτιμήσεις και τα όνειρα σας. Θέλουν να δημιουργήσουν για εσάς ένα θαυμάσιο δαχτυλίδι που θα απολαμβάνετε σήμερα και για πολλά ακόμα χρόνια.