Τι Είδος Μαργαριτάρια Ταιριάζουν στο Χαρακτήρα σας;

κοσμήματα με μαργαριτάρια

Δεν υπάρχει ποτέ δεύτερη ευκαιρία όταν κάνουμε το λάθος είδος εντύπωσης την πρώτη φορά. Το πώς ντυνόμαστε και πώς μιλάμε βοηθούν τους άλλους να καθορίσουν το ποιοι είμαστε. Το ίδιο ισχύει και για το είδος των κοσμημάτων που επιλέγουμε να φορέσουμε. Τι λένε για εμάς τα μαργαριτάρια; Όλα όσα κάνουμε, λέμε και πώς ντυνόμαστε συνδυάζονται για να κάνουν μια δήλωση για το ποιοι είμαστε.

Για αιώνες τώρα από τότε που τα στρείδια βρέθηκαν να περιέχουν μια εξαιρετική έκπληξη μέσα τους, τα μαργαριτάρια είναι στις κορυφαίες επιλογές όσων θέλουν κάτι φινετσάτο και συνάμα εκλεπτυσμένο. Η χρήση μαργαριταριών έχει μεγάλη ζήτηση από γυναίκες από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Κάθε φορά που φοράτε κάθε είδους μαργαριτάρια, συνειδητά ή υποσυνείδητα στέλνετε σήματα που βοηθούν να προσδιορίσετε ποια είστε.

Εάν έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι λέει τα μαργαριτάρια που φοράτε για εσάς, ίσως να εκπλαγείτε κάπως από αυτά που θα μάθετε σε αυτό το άρθρο. Στην πραγματικότητα, θα σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε ακριβώς το είδος της προσωπικότητας των μαργαριταριών που έχετε.

Όποιο είδος μαργαριταριού φοράτε, λέει πολλά για την προσωπικότητά σας και τον τρόπο ζωής σας. Ας ρίξουμε μια ματιά σε ποια μαργαριτάρια ταιριάζουν καλύτερα σε εσάς.

μαργαριταρια μπαροκ

Βλέπετε τη ζωή σαν παιχνίδι;

Ο παιχνιδιάρικος τύπος είναι εκείνοι που είναι πολύ ευτυχείς να συνδυάσουν τα πράγματα όταν πρόκειται για τη χρήση μαργαριταριών. Τέτοιες γυναίκες έχουν μια πραγματική αίσθηση διασκέδασης και θέλουν να είναι λίγο πιο πρωτότυπες. Είναι το είδος των γυναικών που δεν φοβούνται να αναλάβουν κινδύνους, καθώς δεν τείνουν να παίρνουν τη ζωή πολύ σοβαρά.

Τέτοιες γυναίκες είναι ενθουσιασμένες να κάνουν το δικό τους και δεν χαίρονται καθόλου να ακολουθούν αυτό που κάνουν όλοι οι άλλοι.

Αντί να φορούν το κανονικό μονό κολιέ των λευκών μαργαριταριών, αυτές οι γυναίκες τείνουν να φορούν ένα κολιέ που περιλαμβάνει μπαρόκ μαργαριτάρια. Πρόκειται για γυναίκες που δεν φοβούνται να φορούν κοσμήματα μαργαριταριών που περιλαμβάνουν συνδυασμό διαφορετικών χρωματιστών μαργαριταριών στο σχέδιο. Ανεξάρτητα από το τι επιλέγουν να φορούν, η παιχνιδιάρικη προσωπικότητά τους θα λάμπει πάντα.

μαργαριταρια ιαπωνιας

Είστε εργασιομανής;

Για τέτοιες γυναίκες, είναι σημαντικό να ενεργούν και να φέρονται επαγγελματικά ανά πάσα στιγμή. Είναι πολύ αφοσιωμένες στη δουλειά τους και αυτό αντικατοπτρίζεται στον τρόπο που ντύνονται και ενεργούν. Αυτές είναι γυναίκες που είναι πιο χαρούμενες όταν κάνουν τη δουλειά που αγαπούν.

Για αυτές, τα τέλεια μαργαριτάρια είναι το είδος που θα συμπληρώσει το υπόλοιπο της εμφάνισης τους, αλλά που δεν τραβούν την προσοχή από το ποιες είναι και τι είναι σε θέση να κάνουν. Για τέτοιες γυναίκες, μια σειρά από κλασικά λευκά μαργαριτάρια που συνεργάζονται με ένα ζευγάρι όμορφα σκουλαρίκια από μαργαριτάρι είναι η επιλογή τους. Όχι μόνο είναι απλοί στο σχεδιασμό, αλλά και προσθέτουν ένα άγγιγμα κομψότητας και σε οποιαδήποτε ντύσιμο για την εργασία τους.

μαυρα μαργαριταρια

Είστε drama queen;

Σας αρέσει λίγο δράμα; Λοιπόν, αν ναι, τότε είστε το είδος της γυναίκας που λατρεύει να κάνει μια δήλωση. Καθώς μπαίνετε σε οποιοδήποτε δωμάτιο θέλετε όλοι να γνωρίζουν ότι έχετε φτάσει και θέλετε τα μάτια όλων να σας τραβήξουν.

Είστε το είδος της γυναίκας που εκτιμά τα καλύτερα πράγματα στη ζωή και συχνά θέλετε να δώσετε στον εαυτό σας το καλύτερο. Έτσι, για εσάς, τα τέλεια μαργαριτάρια να φορέσετε είναι αυτά που θα προκαλέσουν σχόλια από όλους εκείνους γύρω σας. Όταν φοράτε μαργαριτάρια, είστε κάποια που τις αρέσει να συνδυάζει ένα όμορφο μακρύ κολιέ με μαργαριτάρια της Ταϊτής ή των Νοτίων Θαλασσών με ένα ζευγάρι μαργαριτάρια σε σχήμα σταγόνα.

Επιλέγοντας είτε ένα κομμάτι από μαργαριταρένια κοσμήματα που αποτελούνται από μαργαριτάρια γλυκού νερού ή μαργαριτάρια της Νότιας Θάλασσας είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Αυτό συμβαίνει επειδή γενικά βρίσκουμε αυτά τα μαργαριτάρια σε μια σειρά διαφορετικών χρωμάτων από υπόλευκα έως ροζ, μωβ ή ακόμη και χρυσά χρώματα.

Είστε ο casual τύπος;

Εάν είστε ο casual τύπος, είστε κάποιος φιλική και φιλόξενη. Δεν βάζετε υπερβολική πίεση στον εαυτό σας ή σε άλλους γύρω σας. Αντίθετα, είστε ευτυχείς που μπορείτε να απολαύσετε τη συντροφιά των φίλων και της οικογένειάς σας. Είστε το είδος της γυναίκας που προτιμάτε να περνάτε λίγο χρόνο με τους αγαπημένους σας.

Επίσης είστε το είδος της γυναίκας που είναι πολύ χαρούμενη να φοράει μαργαριτάρια με casual ρούχα, όπως τζιν και μπλουζάκι. Στην πραγματικότητα, το ταίριασμα των μαργαριταριών με τζιν είναι εύκολο επειδή υπάρχουν μερικά όμορφα βραχιόλια με μαργαριτάρια διαθέσιμα αυτές τις μέρες.

Θα μπορούσατε επίσης να σετάρετε ένα όμορφο μενταγιόν με μαργαριτάρι που περιλαμβάνει και μερικά διαμάντια μαζί με μερικά ταιριαστά μαργαριταρένια σκουλαρίκια.