Πώς Καθαρίζονται τα Σκουλαρίκια με Μαργαριτάρια;

Μαργαριταρένια Σκουλαρίκια

Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με μαργαριτάρια θα είναι σίγουρα μια υπέροχη προσθήκη στη συλλογή των κοσμημάτων σας. Αλλά καθώς τα μαργαριτάρια είναι πολύ ευαίσθητα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα φροντίζετε σωστά.

Όσον αφορά το πώς να φροντίσετε τα σκουλαρίκια με μαργαριτάρια, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε και να κάνετε.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε για τη διατήρηση των μαργαριταρένιων σκουλαρικιών σας σε άριστη κατάσταση είναι να περιορίσετε το πόσο εκτίθενται σε χημικές ουσίες συμπεριλαμβανομένου των οξέων. Εάν τα εκθέσετε σε οξύ ή χημικά, με την πάροδο του χρόνου θα παρατηρήσετε ότι τα σκουλαρίκια σας θα αρχίσουν να χάνουν τη λάμψη τους.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε για να φροντίσετε τα σκουλαρίκια με μαργαριτάρια είναι να βεβαιωθείτε ότι τα καθαρίζετε κάθε φορά μετά από κάθε χρήση. Δεν χρειάζεται κάποια περίπλοκη διαδικασία ή κάποιο ειδικό καθαριστικό. Απλά πρέπει να τα σκουπίσετε με ένα μαλακό πανί που θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τυχόν ιδρώτα από αυτά.

Επίσης, εάν σκοπεύετε να φοράτε τα σκουλαρίκια σας τακτικά, πρέπει να τα καθαρίζετε με λίγο νερό και ήπιο σαπούνι. Αλλά μην χρησιμοποιείτε νερό της βρύσης που περιέχει χλώριο. Προτιμήστε να χρησιμοποιείτε αποσταγμένο ή μεταλλικό νερό για να τα καθαρίσετε, γιατί είναι περισσότερο απαλλαγμένο από χημικά.

Για να τα καθαρίσετε, απλά σκουπίστε τα μαργαριτάρια σας με το νερό και το σαπούνι χρησιμοποιώντας ένα μαλακό στεγνό πανί. Στη συνέχεια, σκουπίστε τα ελαφρά ξανά με ένα άλλο μαλακό στεγνό πανί με μόνο νερό για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα σαπουνιού. Στη συνέχεια, γυαλίστε τα πολύ ελαφρά με ένα στεγνό μαλακό πανί.

Σκουλαρίκια με μαργαριτάρια από το Pearls Center

Που θα βρείτε μοναδικά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια;

Αν θέλετε να αποκτήσετε σκουλαρίκια με αληθινά μαργαριτάρια θα ήταν προτιμότερο να αποφύγετε εμπόρους αμφίβολης αξιοπιστίας και νομιμότητας. Θα ήταν καλύτερα να απευθυνθείτε σε έναν γνωστό οίκο μαργαριταριών με εμπειρία και καλή φήμη.

Στην Ελλάδα ο πλέον αξιόπιστος οίκος μαργαριταριών είναι το Pearls Center. Με εξειδίκευση στα κοσμήματα με αληθινά μαργαριτάρια, το Pearls Center είναι ο παράδεισος των μαργαριταριών. Οι συλλογές του περιλαμβάνουν μαργαριτάρια, μεμονωμένα και σε σειρές καθώς και έτοιμα κοσμήματα με πολύτιμες πέτρες και διαμάντια.