Γιορτή Αγίου Βαλεντίνου: Διαλέξετε Ένα Κόσμημα που θα την Εντυπωσιάσει

Αγίου Βαλεντίνου - Ένα Κόσμημα Είναι το Καλύτερο Δώρο

Έχετε αρχίσει να ψάχνετε κόσμημα για να της κάνετε δώρο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και είστε ήδη μπερδεμένος; Τα παρακάτω tips θα σας βοηθήσουν ώστε να διαλέξετε εκείνο το μαργαριταρένιο δώρο που θα εκφράσει απόλυτα την αγάπη και τον σεβασμό σας προς εκείνη.  

Τι τύπος κοσμήματος της αρέσει;

Αν μέχρι σήμερα δεν είχατε δώσει ιδιαίτερη σημασία στα κοσμήματα που ήδη διαθέτει, ήρθε η ώρα να κάνετε την προσπάθεια. Η καλή σας θα φορά μόνο τον τύπο του κοσμήματος που της αρέσει, οπότε αρχίστε να παρατηρείτε τι βλέπετε και ποια είναι τα αγαπημένα της, σχέδια και χρώματα που φοράει πιο συχνά.

Προσέξτε αν προτιμάει το ασήμι, το χρυσό ή το λευκόχρυσο: σημαντική πληροφορία προτού επιλέξετε το μαργαριταρένιο κόσμημα που θα της δωρίσετε.

Σε περίπτωση που θα διαλέξετε κάποιο κολιέ ή κρεμαστό, φροντίστε επίσης να προσέξετε το μήκος που προτιμά και που της ταιριάζει.

Μια άλλη σημαντική πτυχή της επιλογής οποιουδήποτε κοσμήματος είναι να ταιριάζει στο στιλ της. Δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσετε ότι φοράει κοσμήματα που δεν λειτουργούν ή δεν ταιριάζουν με αυτό που φοράει. Αυτό θα μπορούσε πιθανότατα να οφείλεται στο ότι απλώς δεν έχει το σωστό κόσμημα γιατί δεν μπόρεσε να το αγοράσει η ίδια. Ευκαιρία λοιπόν, να της το προσφέρετε εσείς. Μια ασφαλής επιλογή είναι all time classic σκουλαρίκια-φούσκες που ταιριάζουν απόλυτα με όλα τα στιλ, ένα απέριττο δαχτυλίδι ή ένα πάντα κλασικό κολιέ με μία σειρά μαργαριτάρια.

Τα κοσμήματα είναι ευέλικτα και μοντέρνα. Αυτό σημαίνει ότι ποικίλουν, από μικρά και διακριτικά έως μεγάλα και εντυπωσιακά. Μερικές γυναίκες προτιμούν να φορούν κοσμήματα που είναι συγκρατημένα αλλά όμορφα και κομψά. Επιθυμούν να εντυπωσιάσουν αλλά με τρόπο διακριτικό.

Σε άλλες, πάλι αρέσουν τα πιο μεγάλα και πληθωρικά κοσμήματα, εκείνα που τραβούν τα βλέμματα και τον θαυμασμό. Τα πολύχρωμα μαργαριταρένια κολιέ και ειδικά όταν έχουν παραπάνω σειρές είναι ιδανικά.

Όπως επίσης και τα μεγάλα δαχτυλίδια που μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Μεγάλα σχήματα που είναι αδύνατον να μην προσέξεις, πετράδια που συνδυάζονται άψογα με τα μαργαριτάρια και λευκός, κίτρινος ή ροζ χρυσός δίνουν στα βελούδινα χέρια της καλής σας μοναδική αίσθηση.

Σε περίπτωση που θέλετε να επιλέξετε σκουλαρίκια για εκείνες που αγαπούν τα μεγάλα κοσμήματα, διαλέξτε μοντέλα με μεγάλα μαργαριτάρια ή/και περίτεχνα σχέδια.

Με βάση αυτά που έχετε δει από τη φίλη σας και την προσωπικότητά της, θα πρέπει να μπορείτε να πάρετε τη σωστή απόφαση.

Διαλέξτε κάτι που έχει συμβολισμό

Αν καταλάβετε το στιλ, το μέταλλο, τα χρώματα και τις προτιμήσεις της, μην πανικοβληθείτε και πάλι από την τεράστια γκάμα επιλογών. Ένας καλός τρόπος να βρείτε το τέλειο μαργαριταρένιο κόσμημα που θα χαρίσετε είναι να θυμηθείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές ή αναμνήσεις της σχέσης σας. Αγοράζοντάς της ένα κόσμημα που συμβολίζει μια σημαντική σας στιγμή θα της δείξει πόσο πολύ την αγαπάτε. Για παράδειγμα, αν το πρώτο σας φιλί ήταν κάτω από τον έναστρο ουρανό, θα μπορούσατε να της πάρετε ένα μαργαριταρένιο κόσμημα με αστέρια.

Αν δεν βρίσκετε κάποιον άλλο συσχετισμό, η καρδιά είναι πάντα το σίγουρο και λατρεμένο σχέδιο για να την κάνετε να σας λατρέψει λίγο παραπάνω.

Αν πάλι έχετε στον νου να της κάνετε πρόταση γάμου, τα μονόπετρα με μαργαριτάρι είναι η επιλογή που θα σας πει οπωσδήποτε «Ναι».

Όταν σκέφτεστε να δωρίσετε μαργαριταρένια κοσμήματα στην αγαπημένη σας, είναι εκπληκτικό πόσες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε τη στιγμή που αρχίζετε να δίνετε προσοχή. Κοιτάξτε την, ακούστε τι λέει και η απάντηση θα έρθει πιο εύκολα.

Βρείτε περισσότερες ιδέες και προτάσεις εδώ