Λόγοι για να Πείτε «Ναι» στην Επιδιόρθωση Παπουτσιών

Η Επιδιόρθωση Παπουτσιών Επεκτείνει το Χρόνο Ζωής τους

Ακόμα και τα επώνυμα παπούτσια ποιότητας που φοριούνται συνέχεια φθείρονται με την πάροδο του χρόνου. Όταν τα παπούτσια σας αρχίζουν να δείχνουν σημάδια φθοράς, μην αμελείτε να τα επιδιορθώνετε. Η επιδιόρθωση παπουτσιών, όπως πχ των φθαρμένων τακουνιών ή της σόλας, επεκτείνει τη διάρκεια ζωής τους.

Πρόσφατα γνωρίσαμε τον ποιητή Έκτορα Θαλασσινό που αγόρασε ένα ζευγάρι παπουτσιών Crockett & Jones πριν από 20 χρόνια και εξακολουθεί να τα φοράει μέχρι σήμερα. Έχει κάνει επιδιόρθωση σε αυτά τα υπέροχα παπούτσια δύο φορές από εκείνη την εποχή. Μοιάζουν σαν να είναι καινούργια και συνεχίζει να τα φορά αρκετά συχνά. Είναι τα αγαπημένα παπούτσια του τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

Με τα όσα προαναφέραμε δεν προτείνουμε να κρατάτε τα παπούτσια  σας για πάντα. Άλλωστε υπάρχουν πάρα πολλά καινούργια στυλ που έρχονται στην μόδα και αξίζει να τα αποκτήσετε. Όταν όμως έχετε ένα ποιοτικό ζευγάρι παπούτσια που πραγματικά αγαπάτε, η επένδυση στη συντήρηση του θα επεκτείνει το χρόνο που θα σας υπηρετεί.

Πόσες φορές φορέσατε ένα ζευγάρι παπούτσια που είχε μια μικρή τρύπα από φθορά στη δερμάτινη σόλα του; Δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό. Όταν αγοράζετε ένα ποιοτικό ζευγάρι παπουτσιών, αξίζει να δώσετε στο παπούτσι περισσότερη ζωή με μια νέα λαστιχένια σόλα και / ή τακούνι. Ανεξάρτητα από το τι είδους τακούνι ή σόλα έχει το παπούτσι σας, μπορείτε να το επιδιορθώσετε και να το αντικαταστήσετε, κατά μέσο όρο, με 14 ευρώ, ανάλογα με τον τύπο του χρησιμοποιούμενου υλικού. Αυτή η διαδικασία είναι σίγουρα πολύ φθηνότερη από την αγορά ενός νέου ζευγαριού παπουτσιών.

Τι Προβλήματα Λύνει η Επιδιόρθωση Παπουτσιών

Μια τρύπα στο κάτω μέρος του παπουτσιού σας μπορεί να είναι εντελώς άβολη. Τα φαγωμένα τακούνια μπορεί να ασκούν πίεση στα πόδια και τους αστραγάλους σας, συμβάλλουν στην ολίσθηση προς τα μέσα ή προς τα έξω και μπορεί να κάνουν το βάδισμά μας ασταθές!

Η επιδιόρθωση παπουτσιών μπορεί επίσης να αποκαταστήσει ή να αλλάξει το χρώμα στα δερμάτινα, και ακόμη να αποκαταστήσει τους λεκέδες στα σουέτ. Μπορείτε επιπρόσθετα να μειώσετε το ύψος σε ορισμένα ψηλά τακούνια, αυξάνοντας την άνεση σας χωρίς να αλλάξετε την λαμπερή εμφάνιση του παπουτσιού.