Δαχτυλίδια με Μπαρόκ Μαργαριτάρια

Τα δαχτυλίδια με μαργαριτάρια μπαρόκ είναι ένα σύμβολο της αιώνιας αγάπης. Είτε πρόκειται για την έκφραση της αγάπης, είτε της χαράς και της φιλίας, η ομορφία τους είναι ανεπανάληπτη. Αυτά τα κομψά δαχτυλίδια επίσης δίνονται συχνά ως δώρα για τον εορτασμό ειδικών περιστάσεων ή επετείων. Πράγματι, πολλοί λάτρεις κοσμημάτων αγοράζουν ένα δαχτυλίδι με μαργαριτάρια για να ευχαριστήσουν τους άλλους ή τον εαυτό τους.

Στο Pearls Center, η επιλογή ενός δαχτυλιδιού με μαργαριτάρια μπαρόκ περιλαμβάνει μια συνεχώς μεταβαλλόμενη επιλογή από ενδιαφέροντα και ασυνήθιστα vintage δαχτυλίδια. Τα σχέδια που έχουν τα δαχτυλίδια με μαργαριτάρια που διαθέτει ξεκινούν από την εποχή του 1770. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στα σχέδια της δεκαετίας του 1940 και της εντυπωσιακής δεκαετίες του ’70. Περιλαμβάνουν δαχτυλίδια κίτρινου χρυσού, λευκόχρυσου και λευκού χρυσού και μερικά παραδείγματα με μικτά μέταλλα. Θα βρείτε πολύχρωμα κομμάτια, με πολύτιμους λίθους όπως ρουμπίνι, ζαφείρι και σμαράγδι και άλλα με λαμπερά διαμάντια. Είτε πρόκειται για ένα δαχτυλίδι με μπαρόκ μαργαριτάρια που θα φορεθεί μόνο του, είτε προορίζεται για ένα σετ από κοσμήματα με μαργαριτάρια, υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές για όλα τα γούστα.

Δαχτυλίδια με Μαργαριτάρια

Τα δαχτυλίδια με μαργαριτάρια έχουν μια σειρά διαφορετικών χαρακτηριστικών: από περίπλοκο πλέξιμο του χρυσού μέρους τους μέχρι την μίξη μαργαριταριών και διαμαντιών. Μερικά κομμάτια έχουν φανταχτερό σχήμα όπως τετράγωνα, καρδιές, και άλλα. Η κοπή των διαμαντιών και των πολύτιμων λίθων ποικίλλει. Από την παλιά κοπή και την παλιά μονή κοπή, μέχρι την κοπή μπαγκέτας, την κοπή διαμετρήματος και τις γαλλικές πέτρες. Τα δαχτυλίδια με μαργαριτάρια μπαρόκ της συλλογή του Pearls Center, είναι κατασκευασμένα από τα καλύτερα υλικά και κάνουν φανερή την εξειδικευμένη εργασία των τεχνικών που τα φιλοτέχνησαν.

Τα δαχτυλίδια με μαργαριτάρια μπαρόκ είναι εξαιρετικά όμορφα στο φόρεμα τους. Είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση και μπορούν να προσθέσουν λάμψη ή ένα ποπ χρώμα στο δάχτυλό σας. Αν λοιπόν θέλετε κάτι διαχρονικό και κομψό για το χέρι σας, δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα από τα δαχτυλίδια με μαργαριτάρια μπαρόκ του Pearls Center.