Ψάχνετε Μεσιτικό Γραφείο στα Νότια Προάστια;

Μεσιτικό REMAX Psarris

Το RE/MAX Psarris είναι ένα μεσιτικό γραφείο στα νότια προάστια που ειδικεύεται στις αγοραπωλησίες ακινήτων. Σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πιο δραστήρια μεσιτικά γραφεία στις περιοχές του Αλίμου, του Ελληνικού, του Παλαιού Φαλήρου, της Γλυφάδας και της Ηλιούπολης.

Κεντρικό πρόσωπο του είναι ο Εμμανουήλ Ψάρρης, βραβευμένος μεσίτης ακινήτων της RE/MAX.

Σε τι διαφέρει το RE/MAX Psarris

Η σημαντική διαφορά πού εντοπίζεται στο μεσιτικό γραφείο RE/MAX Psarris είναι ο τρόπος προσέγγισης της συνεργασίας με τον πελάτη. Η ομάδα του μεσιτικού γραφείου είναι 100% αφοσιωμένη στα κτηματομεσιτικά, δουλεύει με πάθος και επιδιώκει πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα για τον πελάτη.

Η ιστορία του μεσιτικό γραφείου

Η είσοδος της ομάδας στα κτηματομεσιτικά έγινε στη διάρκεια της δεκαετούς οικονομικής κρίσης. Με σπουδές ως αρχιτέκτονας και παρελθόν στις κατασκευές κτιρίων ο κύριος Ψάρρης αναγνώρισε τις ευκαιρίες που γεννούσε η περίοδος και οι οποίες θα απέδιδαν με τη λήξη της κρίσης. Επίλεξε να ενταχθεί στο δυναμικό της RE/MAX ξέροντας πώς μέσα από τη συνεργασία με το δίκτυο της θα μπορούσε να καλύψει καλύτερα τις ανάγκες των πελατών του.

Πλέον, τα αποτελέσματα δικαιώνουν την επιλογή του αυτή, καθώς τα τελευταία 4 χρόνια καταλαμβάνει μία από τις πρώτες θέσεις ανάμεσα στους 700 και πλέον συμβούλους ακινήτων της RE/MAX Ελλάς.

Το δίκτυο της RE/MAX

Η RE/MAX είναι ένα κτηματομεσιτικό δίκτυο που ξεκίνησε τη δραστηριότητα του το 1973 στο Κολοράντο των ΗΠΑ. Με την πάροδο των χρόνων εξελίχθηκε στο #1 δίκτυ real estate, με παρουσία σε περισσότερες από 110 χώρες και με 125 χιλιάδες και πλέον συμβούλους ακινήτων στο δυναμικό του.

Αυτό που κάνει την RE/MAX διαφορετική είναι η προσέγγιση της σχέσης με τον πελάτη. Κεντρικός στόχος όλου του δικτύου είναι η υψηλής ποιότητας εμπειρία από τις υπηρεσίες του. Με απλά λόγια, ο κάθε συνεργάτης της δουλεύει για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον πελάτη.

Για τον λόγο αυτό η RE/MAX έχει αναπτύξει συγκεκριμένες πρακτικές εξυπηρέτησης του πελάτη. Επίσης έχει θεσπίσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα έλεγχου και διασφάλισης της ποιότητας των υπηρεσιών της. Και δεν σταματά σε αυτό. Μέσω υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικών προγραμμάτων αναβαθμίζει συνεχώς το επίπεδο των συμβούλων ακινήτων που ανήκουν στο δίκτυο της.

Μεσιτικό Γραφείο Νότια Προαστια

Θέλετε μεσιτικό γραφείο στα νότια προάστια;

Όλοι ξέρουν πως η πώληση ακινήτου όπως και η αγορά του, είναι μία δύσκολη διαδικασία. Αν μάλιστα ο πολίτης δεν έχει προηγούμενη εμπειρία μπορεί να πέσει σε παγίδες που θα του κοστίσουν σε χρήμα και χρόνο. Η συνεργασία με έναν έμπειρο σύμβουλο ακινήτων θα σας βοηθήσει να αποφύγετε αυτές τις παγίδες. Άλλωστε ο στόχος σας είναι να πουλήσετε γρήγορα και στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Το μεσιτικό γραφείο RE/MAX Psarris επενδύει συνεχώς στην άρτια εξυπηρέτηση του πελάτη. Για να το πετύχει αυτό έχει εντάξει στην ομάδα του έμπειρους επαγγελματίες προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες προς τους πωλητές ακινήτων. Εκτίμηση της εμπορικής αξίας του ακινήτου, υπηρεσίες μηχανικού, επαγγελματική φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση του ακινήτου, φωτογραφική και εικονική περιήγηση 360 μοιρών και διοργάνωση open house είναι μερικές από τις υπηρεσίες που θα βρείτε αποκλειστικά στο RE/MAX Psarris.

Αν λοιπόν θέλετε να πουλήσετε το ακίνητό σας στα νότια προάστια, επικοινωνήστε με το συγκεκριμένο μεσιτικό γραφείο. Ο κύριος Ψάρρης και οι συνεργάτες του θα χαρούν να συζητήσουν και να μοιραστούν μαζί σας ιδέες και μυστικά για την πώληση του ακινήτου σας.

RE/MAX Psarris

Λεωφ. Ποσειδώνος 13, Άλιμος

Τηλέφωνο : (+30) 210 985 1222, (+30) 6977 366 143