Χάρτινα Ποτήρια Καφέ -Εργαλείο Marketing για τις Επιχειρήσεις Εστίασης

 

Η ανάγκη του ανθρώπου για τον καφέ ξεκινάει απ τη στιγμή που θα ανοίξει τα μάτια του το πρωί. Πόσους βλέπουμε στο δρόμο καθ’ οδόν για τη δουλειά τους το πρωί με τα χάρτινα ποτήρια καφέ ανά χείρας. Πόσους βλέπουμε να κάνουν διάλειμμα κατά το μεσημεράκι  να πιουν έναν καφέ για να τονωθούν! Πόσοι τα απογεύματα ξεκινούν την εργασία τους παρέα με ένα χάρτινο ποτήρι του καφέ!

Είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης εστίασης;  Έχετε καφετέρια, κυλικείο κινηματογράφου, take away café; Είστε επαγγελματίας που ασχολείται με τον καφέ;

Σίγουρα ψάχνετε  να βρείτε νέους τρόπους για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Τα σωστά μηνύματα μάρκας είναι το κλειδί για τη διατήρηση των ευχαριστημένων καταναλωτών σας.  Η βιομηχανία του μάρκετινγκ προσφέρει αμέτρητες ευκαιρίες για διαφήμιση της επωνυμίας σας. Δείτε μια απ0ό αυτές.

Χάρτινα Ποτήρια Καφέ & Marketing

Τα χάρτινα ποτήρια καφέ πρέπει να αποτελέσουν μέρος της στρατηγικής σας.

Δίνουν έναν εξαιρετικό τρόπο για να παρουσιάσετε το λογότυπο και το μήνυμα του εμπορικού σας σήματος στον κόσμο και σας  βοηθούν να δημιουργήσετε μια φήμη για το brand σας.

Για παράδειγμα:

Ένα φιλικό προς το περιβάλλον χάρτινο ποτήρι του καφέ, δείχνει ότι η  αγορά-στόχος σας είναι να προστατεύσετε τον πλανήτη.

Η μορφή και τα μεγέθη των ποτηριών αποδεικνύουν ότι μπορείτε να προσφέρετε μια ποικιλία από καφέδες που ταιριάζουν στις διαφορετικές προτιμήσεις του κοινού.

Ελκυστικές εικόνες και μηνύματα μπορούν να εμπνεύσουν το κοινό σας και να τους δώσουν έναν λόγο για να αρχίσουν να μιλούν για το εμπορικό σήμα σας.

Μπορείτε να φτιάξετε τα χάρτινα ποτήρια του καφέ μιας χρήσης  τόσο ελκυστικά , που οι πελάτες να τραβήξουν φωτογραφίες και να τις βάλουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους. Πόσοι πελάτες σας δεν κάνουν tag in στο σημείο που απολαμβάνουν τον καφέ τους;

Ποτήρι του Καφέ + Λογότυπο

Με το λογότυπο και το εμπορικό σήμα σας που θα εκτυπώσετε στα χάρτινα ποτήρια του καφέ, δίνετε στους πελάτες να καταλάβουν τι μπορείτε να προσφέρετε.

Ανοίγετε μια πόρτα υποστήριξης του πελάτη σας , όταν τα  χάρτινα ποτήρια με λογότυπο είναι καλά σχεδιασμένα. Ο σχεδιασμός τους μπορεί να μεταφέρει την προσωπικότητά σας με τρόπο που είναι εύκολο στους πελάτες σας να κατανοήσουν.

Είναι  ένας απτός τρόπος για να δώσετε στους πελάτες σας μια αίσθηση για την επωνυμία σας και για αυτό που θέτετε. Ίσως ανακαλύψετε ότι βοηθούν να δημιουργήσετε μια καμπάνια δωρεάν διαφήμισης για λογαριασμό της εταιρείας σας.

Αν επιλέξετε ένα ανακυκλώσιμο χάρτινο ποτήρι του καφέ,  αυτομάτως διαφοροποιείτε την επιχείρησή σας από τους ανταγωνιστές σας, δείχνοντας στους πελάτες σας ότι ενδιαφέρεστε για την προστασία του περιβάλλοντος.

Το λογότυπό σας  άλλωστε δείχνει την επαγγελματική πλευρά της επιχείρησής σας.

Το σωστό χάρτινο ποτήρι του καφέ μπορεί να γίνει ένα αποτελεσματικό εργαλείο marketing για οποιαδήποτε επιχείρηση παροχής καφέ!