Το Σημάδι που Δείχνει ότι Ένας Γάμος θα Έχει Ημερομηνία Λήξης

Πάνω σε με μία συζήτηση που είχε ξεκινήσει στο Reddit, επαγγελματίες που ασχολούνται με τους γάμους, όπως μουσικοί, Djs και διοργανωτές μοιράζονταν τις δικές τους σκέψεις, βασισμένες στις εμπειρίες τους, για το ποια σημάδια δείχνουν ότι ένας γάμος δεν θα έχει διάρκεια ήδη από την τελετή. Μία φωτογράφος γάμου σημείωσε:

«Πραγματικά από όσα ζευγάρια έχω φωτογραφίσει εκείνα που έριξαν τούρτα στο πρόσωπο του/της συντρόφου τους στη δεξίωση, χώρισαν. Δεν ξέρω γιατί, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σοβαρό σημάδι. Ίσως δείχνει έλλειψη σεβασμού. Νομίζουν πως είναι αστείο, αλλά όχι. Απλώς κάνει τον άλλο να νιώθει άβολα και δεν δείχνει εκτίμηση στο πρόσωπό του».

Το συγκεκριμένο σχόλιο έγινε thread με τις αντιδράσεις να πέφτουν βροχή και άλλους φωτογράφους να συμφωνούν: «Για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο κόκκινο σημαιάκι. Όταν πας να παντρευτείς ξέρεις τι μπορεί να δεχτεί και τι όχι ο άλλος. Αν γνωρίζεις πως αυτά τα αστεία δεν πιάνουν, δεν το κάνεις. Συνήθως, κάποιος από τους δύο (ο γαμπρός τις περισσότερες φορές) θα τρίψει το κέικ στο πρόσωπο της συντρόφου του και θα προκαλέσει αναστάτωση. Το έχω δει να συμβαίνει αρκετές φορές. Αυτά τα ζευγάρια, με τα οποία κρατούσα κάποια επαφή, χώριζαν», σημείωσε ένας άλλος φωτογράφος

Μάλιστα, τους παραπάνω ισχυρισμούς επιβεβαίωσε και μία διαζευγμένη γυναίκα: «Στον δικό μου γάμο, ο άντρας μου ήξερε ότι δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο. Το είχαμε συζητήσει αρκετές φορές και του είχα πει – ακόμα και μία ημέρα πριν τον γάμο- να μην το κάνει. Μαντέψτε τι συνέβη όταν κόβαμε την τούρτα. Ναι, μου έτριψε ένα ολόκληρο κομμάτι στο πρόσωπο. Νευρίασα πάρα πολύ! Μείναμε μαζί δύο χρόνια και τώρα είναι πρώην συζυγός μου. Οπότε μπορώ να το επιβεβαιώσω. Αυτό το σημάδι είναι ακριβές».