4 Νέες Τάσεις στο Catering Γάμου

Εναλλακτικές Ιδέες για Catering Γάμου

Ο προγραμματισμός ενός γάμου δεν είναι ένα μικρό καθήκον με κανένα τρόπο. Από την επιλογή του χώρου, των λουλουδιών και του στολισμού, την μουσική έως και την εξεύρεση του σωστού φωτογράφου για να καταγράψετε κάθε στιγμή του! Στη συνέχεια, επιπρόσθετα πρέπει να επιλέξετε το μενού πού θα απολαύσουν όλοι οι καλεσμένοι σας. Η δημιουργία του μενού σας μπορεί να προκαλέσει αμηχανία στην αρχή, αλλά είναι επίσης μια ευκαιρία να δώσετε το χρώμα σας σε αυτήν την ιδιαίτερη μέρα σας.

Όταν σχεδιάζετε το μενού γάμου σας, από τα ορεκτικά έως το επιδόρπιο, το μπαρ και τη γαμήλια τούρτα, ελπίζουμε να αντλήσετε έμπνευση από αυτές τις τάσεις του catering γάμου που αναδύονται σήμερα σε όλο τον κόσμο.

1) Ένα μενού γάμου τύπου Brunch

Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται «μενού γάμου» σκέφτονται τα παραδοσιακά φαγητά. Όμως πολλοί γάμοι πλέον κινούνται προς ένα πιο brunch -φιλικό μενού – παίζοντας με τις έννοιες πρωινέ και βραδινό. Αυτό οφείλεται εν μέρει στην αυξανόμενη δημοτικότητα του brunch εν γένει, αλλά και στο ότι όλο και περισσότερα ζευγάρια προτιμούν να τελέσουν το γάμο τους κατά τη διάρκεια της ημέρας.

2) Εναλλακτικές επιλογές για επιδόρπιο

Για δεκαετίες – αν και όχι περισσότερο – η γαμήλια τούρτα ήταν μια πολυόροφη λευκή τούρτα, διακοσμημένη με μια μικροσκοπική φιγούρα νύφης και γαμπρού στην κορυφή.

Αυτό το κλασικό γαμήλιο επιδόρπιο πιθανότατα δεν θα αλλάξει ωποσδήποτε σύντομα, αλλά μια δημοφιλής τάση αυτές τις μέρες απαιτεί μια πιο προσωπική προσέγγιση. Τα ζευγάρια προσφέρουν ντόνατς, macaroons, παγωτό, cheesecakes, αρτοσκευάσματα, cupcakes και άλλα. Αυτές οι γλυκές επιλογές είναι ατελείωτες και είναι ένας εύκολος, διασκεδαστικός τρόπος για να κάνετε τον γάμο σας λίγο πιο μοναδικό. Και για όσους αγαπούν το επιδόρπιο, γιατί να μην έχουν και οι δύο;

3) Σνακ αργά τη νύχτα

Αν και οι επισκέπτες του γάμου σας θα είναι αρκετά ικανοποιημένοι μετά από αυτό το νόστιμο δείπνο στη δεξίωση που έχετε προγραμματίσει για αυτούς, εξακολουθούν να υπάρχουν πιθανότητες να υπάρχουν πολλά ποτά και χορός που θα ακολουθήσουν.

Πολλά μενού γάμου ενσωματώνουν τώρα ένα τμήμα «βραδινό σνακ». Κάτι μικρό, όπως finger food είναι κατάλληλο για να κρατήσει τους καλεσμένους σας «δυνατούς» κατά τη διάρκεια της ολονύχτιας διασκέδασης.

4) Κοκτέιλ

Μπύρα και κρασί, είναι τα συνηθισμένα στους γάμους. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει χώρος για κάτι με διαφορετική αίσθηση. Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσφέρετε στους καλεσμένους σας κοκτέιλ με μοναδικές συνταγές και συστατικά – ίσως κάτι που να αντικατοπτρίζει τα αγαπημένα κοκτέιλ του ζευγαριού ή κάτι τέλεια σχεδιασμένο για την εποχή.

Μια σύγχρονη εταιρεία catering θα σας βοηθήσει να εξετάσετε όλες τις νέες τάσεις στο catering γάμου, πριν αποφασίσετε. Θα σας δώσει φρέσκιες ιδέες που θα κάνουν την ομορφότερη μέρα της ζωής σας πραγματικά ξεχωριστή για εσάς και τους καλεσμένους σας.