5 Μυστικά για να Έχετε την Καλύτερη Γαμήλια Δεξίωση

catering γαμου

Η μέρα του γάμου σας είναι από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής σας. Το κέτερινγκ γάμου που θα επιλέξετε είναι αυτό που θα καθορίσει αν οι καλεσμένοι σας θα μείνουν ικανοποιημένοι. Δείτε παρακάτω 5 μυστικά για να κάνετε τους καλεσμένους σας να λένε: «αυτός είναι ο καλύτερος γάμος που έχω παραβρεθεί ποτέ».

Φροντίδα των καλεσμένων την ώρα της φωτογράφισης

Όλοι έχουμε παραβρεθεί σε κάποιον γάμο, όπου την ώρα που το ζευγάρι φωτογραφίζεται, οι επισκέπτες αφήνονται να σκοτώνουν το χρόνο μπροστά στα κινητά τους τηλέφωνα. Σε πολλές περιπτώσεις αυτός ο χρόνος αναμονής μπορεί να ξεπεράσει τη μία ώρα. Θέλετε οι καλεσμένοι σας να αγανακτήσουν περιμένοντας; Σε καμία περίπτωση!

Φροντίστε λοιπόν να υπάρχει ένας ελαφρύς μπουφές με finger food και ελαφριά ποτά. Αυτό θα βοηθήσει τους καλεσμένους σας να περάσουν ευχάριστα το χρόνο τους όσο εσείς θα δημιουργείτε με τη φωτογράφιση αναμνήσεις μιας ζωής.

Πλήρης λίστα ποτών

Ίσως είναι βολικό να επιλέξετε από την αρχή μία ετικέτα κρασιών και αντίστοιχα μία ετικέτα μπύρας πού θα περιλαμβάνονται στο catering γάμου. Αν όμως ο πρωταρχικός σας σκοπός είναι οι φίλοι και οι συγγενείς σας να απολαύσουν τη γαμήλια δεξίωση, φροντίστε να τους δώσετε επιλογές. Θα ήταν καλύτερο να δημιουργήσετε μία λίστα με περισσότερες ετικέτες από κρασιά και μπύρες, μαζί με μερικά ποτά όπως ουίσκι βότκα και τζιν.

Επιλογή σε επιδόρπια

Είναι αλήθεια ότι είδα μία τούρτα γάμου φαίνεται υπέροχη στο μάτι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα την προτιμούσαν όλοι σαν επιδόρπιο μετά από ένα πλούσιο γεύμα. Φροντίστε να ικανοποιήσετε τους καλεσμένους σας δημιουργώντας μία ποικιλία από επιδόρπια. Εκτός της γαμήλιας τούρτας θα μπορούσατε να περιλάβετε γλυκά με σοκολάτα, ξηρούς καρπούς, πιο ελαφριά γλυκά καθώς και κάποια επιλογή με στέβια για όσους πάσχουν από διαβήτη. Με αυτό τον τρόπο θα δείξετε το ενδιαφέρον σας και θα καλύψετε κάθε πιθανή προτίμηση.

Μεγάλες πιατέλες στο κέντρο του τραπεζιού

Κανένας δεν θέλει να του λένε τι ακριβώς και πόσο θα φάει. Όταν επιλέγετε κέτερινγκ γάμου προτιμήστε αν δεν κάνετε μπουφέ, να τοποθετήσετε μεγάλες πιατέλες στο κέντρο του τραπεζιού. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στους καλεσμένους σας να επιλέξουν οι ίδιοι τι ακριβώς και πόσο θα φάνε. Για παράδειγμα μία πιατέλα με διάφορα κομμάτια κρέατος δίνει την επιλογή σε κάποιον να φάει κρέας με λίπος, ενώ κάποιος άλλος μπορεί να το αποφύγει. Είναι σημαντικό να δίνουμε στους καλεσμένους μας την ελευθερία να επιλέγουν οι ίδιοι τι θα φάνε.

Να είστε αληθινοί ως ζευγάρι!

Αυτό είναι το πιο σημαντικό: να μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. Ο καθένας θα έχει μία γνώμη για το τι πρέπει να κάνετε, αλλά στο τέλος της ημέρας εσείς είστε που θα αποφασίσετε. Εσείς θα επιλέξετε το κέτερινγκ γάμου, τους καλεσμένους και το ύφος της δεξίωσης που θέλετε. Θα ακούσετε πολλές γνώμες οι οποίες θα προσπαθούν να σας οδηγήσουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Η καλύτερη συμβουλή είναι να μην αφήσετε κανέναν να επηρεάσει την τόσο ιδιαίτερη μέρα σας.

Καθίστε και κάντε μία λίστα για το τι είναι σημαντικό για εσάς και τι θα σας βοηθήσει να την ευχαριστηθείτε. Ύστερα αφήστε στην άκρη όλες τις άλλες έννοιες και ρουφήξτε με πάθος το νέκταρ των στιγμών.