Κουκά: Κορυφή στην Online Εκμάθηση Αγγλικών για Ενήλικες

Εκμάθηση Αγγλικών για Ενήλικες Online

Στις μέρες μας ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων καταλαβαίνει και χρησιμοποιεί τα Αγγλικά σε κάθε γωνιά του κόσμου. Είναι πλέον γενικά παραδεκτό ότι η Αγγλική γλώσσα όχι μόνο χαρακτηρίζεται ως η πρώτη Σύγχρονη Παγκόσμια Κοινή Γλώσσα ( lingua franca) αλλά και έχει καταστεί ως η πιο σημαντική και χρήσιμη σε παγκόσμιο επίπεδο κατέχοντας κυρίαρχη θέση στους τομείς των επικοινωνιών, της επιστήμης, των επιχειρήσεων, του διαδικτύου και της ψυχαγωγίας.

Μήπως είσαι και εσύ ένας από αυτούς που θέλουν να μάθουν Αγγλικά αλλά δεν ξέρεις πώς; Δεν έχεις αυτοπεποίθηση και νιώθεις αμήχανα κάθε φορά που έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις που απαιτούν την γνώση της Αγγλικής γλώσσας; Χρειάζεσαι Πτυχίο Αγγλικών για να πιστοποιήσεις τα προσόντα σου ;

Τώρα μπορείς πολύ εύκολα, ευχάριστα και αποτελεσματικά να πετύχεις αυτό που μέχρι τώρα φάνταζε ακατόρθωτο στο μυαλό σου ! Μέσα από τα μαθήματα Αγγλικών θα έρθεις σε επαφή με τον πολιτισμό τόσο της Μεγάλης Βρετανίας (British English) όσο και με την κουλτούρα της Αμερικής (American English). Είτε βρίσκεσαι σε Αρχικό επίπεδο (Beginners Level) είτε σε πιο Προχωρημένο Επίπεδο ( Advanced Level) οι πλήρως καταρτισμένοι Καθηγητές Αγγλικών του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Κουκά, έχοντας πιστοποιημένες ακαδημαϊκές γνώσεις και πολυετή εμπειρία στο χώρο έχουν δημιουργήσει ένα πρόγραμμα εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας εφαρμόζοντας κατάλληλες μεθοδολογίες που προσαρμόζονται σύμφωνα πάντα με τις διαφορετικές μαθησιακές ανάγκες ( learning difficulties) του κάθε σπουδαστή.

Εκπαιδευτικός μας στόχος είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος μάθησης που θα δίνει κίνητρο, υποστήριξη και θα ενθαρρύνει τη συμμετοχή παρέχοντας μια εις βάθος προετοιμασία είτε πρόκειται για Εξετάσεις Πιστοποίησης ( English Language Examinations and Certifications) και απόκτησης Αναγνωρισμένου Πτυχίου είτε για εξοικείωση και απλή εξάσκηση (practice) της Αγγλικής Γλώσσας. Σκοπός μας είναι να αναπτύσσουμε στους σπουδαστές μας δεξιότητες που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε κάθε επαγγελματικό, ακαδημαϊκό ή κοινωνικό πλαίσιο διασφαλίζοντας έτσι την επιτυχία σε όλα τα επίπεδα.

Πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών για ενήλικες online

Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Κουκά έχουμε σχεδιάσει με μεγάλη προσοχή τα προγράμματα για εκμάθηση Αγγλικών για ενήλικες online ώστε να ανταποκρίνονται σε όλες σας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις.

Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε είτε ατομικά μαθήματα είτε να ενταχθείτε σε κάποιο ολιγομελές γκρουπ. Όπως και αν προτιμάτε να διδαχτείτε θα επωφεληθείτε από τις καινοτόμες και αποτελεσματικές υπηρεσίες εκμάθησης και περισσότερο από όλα θα δείτε τον εαυτό σας να προοδεύει μέσα από ένα άρτια συγκροτημένο εκπαιδευτικό πλάνο.

Το πρόγραμμα σπουδών για εκμάθηση Αγγλικών για ενήλικες online σχεδιάζεται με βάση τις ατομικές ανάγκες και τη διαθεσιμότητα χρόνου του κάθε μαθητή. Αυτό όμως που το κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστό είναι ο πρωτοποριακός συνδυασμός της χρήσης μιας σύγχρονης διαδικτυακής πλατφόρμας εκπαίδευσης για τα live μαθήματα και μίας online πλατφόρμας μαθημάτων στην οποία έχει γίνει πλήρης ψηφιοποίηση των ασκήσεων και του εκπαιδευτικού υλικού.

Επιπλέον, ως μαθητής του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Κουκά θα μπορείτε και εσείς να βιώσετε τα οφέλη της αξιολόγησης της προόδου σας η οποία πραγματοποιείται σε τακτική βάση ακριβώς για να διαπιστώνετε ότι οι προσπάθειές σας αποδίδουν καρπούς. Άλλωστε προτεραιότητά μας είναι η εμπέδωση της διδακτέας ύλης και η ανάπτυξη όλων των δεξιοτήτων των μαθητών μας. Απώτερος δε στόχος μας, είναι να προσφέρουμε ποιοτική εκπαίδευση και ουσιαστικές γνώσεις μέσα από ένα ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών. Επικοινωνήστε μαζί μας και διαπιστώστε και εσείς ότι η τέλεια εκμάθηση Αγγλικών online είναι εφικτή και πολύ αποτελεσματική.