Πόσο Κοστίζει η Μεταφορά Ενός Πιάνου;

μεταφορά πιάνου τιμή

Αναμφισβήτητα το πιάνο είναι ένα μουσικό όργανο που ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που διαθέτει ποικίλει και σε χρηματική αξία γι αυτό και η μεταφορά του χρήζει μεγάλης προσοχής.

Για πολλούς όμως ανθρώπους η μεταφορά πιάνου δεν έχει να κάνει με την μεταφορά απλά ενός αντικειμένου που έχει μεγάλη χρηματική αξία, αλλά συνδέεται με προσπάθειες, αγωνίες, και με συναισθηματικές αναμνήσεις. Σε ποιον λοιπόν θα εμπιστευτείτε να μεταφέρει με ασφάλεια ότι είναι πολύτιμο και έχει μεγάλη αξία για εσάς;

Η μεταφορά του δεν είναι κάτι εύκολο που μπορεί να γίνει από τον οποιονδήποτε. Γι’ αυτό δεν πρέπει να εμπιστευτείτε το πιάνο σας σε ανθρώπους που δεν είναι επαγγελματίες. Ούτε επίσης σε ανθρώπους που νομίζουν ότι η μυϊκή δύναμη αρκεί για κάτι τόσο δύσκολο όσο είναι η μετακίνηση αυτού του ογκώδες μουσικού οργάνου.

Εξαιρετικά βαρύ, πολύτιμο και με περίεργο σχήμα, ένα πιάνο απαιτεί κάτι περισσότερο από απλή δύναμη για να κινηθεί. Μια επιτυχημένη μεταφορά πιάνου απαιτεί ειδικό εξοπλισμό, δεξιότητα και εξειδίκευση. Το να χειριστείτε μόνοι σας την μεταφορά του οδηγεί συχνά σε προσωπική βλάβη ή και ζημιά στο πιάνο, πιθανώς ανεπανόρθωτα.

Μεταφορά Πιάνου – Τιμή

Όταν λοιπόν το αποφασίσετε, καλό θα ήταν να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες, οι οποίοι μπορούν να σας εγγυηθούν για την μεταφορά του. Με τα κατάλληλα εργαλεία και την τεχνογνωσία που διαθέτουν, μπορούν να σας παρέχουν τις υπηρεσίες που αξίζει το πιάνο σας. Ο υπεύθυνος της εταιρείας που θα αναλάβει την μετακίνηση του μπορεί να έρθει να δει το χώρο σας, το πιάνο σας και να εκτιμήσει τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο μεταφοράς του, καθώς και το κόστος που απαιτείται. Ο τρόπος μεταφοράς πιάνου καθώς και το κόστος εξαρτάται από το τι είδος του, το βάρος του, τον όγκο του, και που βρίσκετε η κατοικία σας. Είναι σε ισόγειο ή σε όροφο; και που ακριβώς θέλετε να το μεταφέρετε.

Να ξέρετε ότι η απόσταση δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα, οι σκάλες όμως είναι. Όσο περισσότερες υπάρχουν και όσο πιο βαρύ το πιάνο είναι τόσο περισσότερη εξειδίκευση και αριθμό ατόμων χρειάζεται. Ο τρόπος μετακίνησης καθορίζει και το κόστος. Είναι μια διπλή εργασία η οποία ξεκινά από την αποσυναρμολόγηση των αποσπώμενων μερών του πιάνο, το σχολαστικό αμπαλάζ του με χοντρό ύφασμα και ενισχυμένο προστατευτικό υλικό.