Μεταφορά Πιάνου – Με Ποιους;

μεταφορά πιάνου από ειδικούς

Οι επαγγελματίες  μεταφορείς  πιάνου προσφέρουν την τεχνογνωσία, την ικανότητα και την εμπειρία που απαιτούνται για τη διαχείριση πιάνων όλων των βαρών, μεγεθών και σχημάτων. Κάθε ένα από τα φορτηγά πρέπει να  είναι εξοπλισμένο με ειδικό εξοπλισμό για πιάνο για να διασφαλίσει την ασφάλεια του πληρώματος, του σπιτιού σας και του πολύτιμου μουσικού οργάνου σας. 

Η μεταφορική εταιρεία που θα αναλάβει το έργο θα σας παρέχει επίσης μια ομάδα εργατών που έχουν ειδίκευση στη μεταφορά πιάνου. Θα χρησιμοποιήσουν επαγγελματικές τεχνικές για να διασφαλίσουν ότι το πιάνο και οι ίδιοι θα παραμείνουν ασφαλείς καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Τι Θα Απαιτηθεί

  • Αναλώσιμα [ταινίες και πλαστικό υλικό ενισχυμένο για το αμπαλάζ]
  • Συσκευασία
  • Εργαζόμενοι για την μεταφορά μέχρι την φόρτωση
  • Μεταφορά με όχημα  που διαθέτει ανυψωμένη μπάρα και
  • Χώρος ανάλογα με το μέγεθος του πιάνου
  • Εργαζόμενοι για την εκφόρτωση και
  • Μεταφορά στη νέα τοποθεσία
  • Αποσυσκευασία και συναρμολόγηση στον χώρο που θα τοποθετηθεί.
συνεργαστείτε με εταιρεία μεταφοράς πιάνου

Γιατί να απευθυνθώ σε ειδικούς;

Οι ειδικοί στη μεταφορά πιάνου γνωρίζουν καλά τις απαραίτητες προφυλάξεις που πρέπει να πάρουν για τις μετακίνηση του.

Πρέπει γιατί:                          

Τα πιάνα είναι ογκώδη και βαριά

 Ζυγίζοντας μεταξύ 300 κιλών μέχρι και 1.300 κιλών , ένα πιάνο είναι πιθανότατα το βαρύτερο αντικείμενο στο σπίτι σας, ειδικά  αν πρόκειται για πιάνο αντίκα. Τα όρθια πιάνα είναι δυσανάλογα υψηλά, ενώ τα μεγάλα πιάνα συνήθως διανέμουν αυτό το βάρος κατά μήκος και στηρίζονται σε τρία μικρά πόδια. Αυτό το ακραίο και άνισο κατανεμημένο βάρος χρειάζεται εκπαιδευμένο προσωπικό.

Το πιάνο είναι ακριβό

 Το πιάνο μπορεί να κοστίζει έως και δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Ωστόσο, η μεγαλύτερη αξία του είναι συνήθως συναισθηματική. Είναι σημαντικό να σταθμίσουμε ολόκληρη την αξία του πιάνου, χρηματική καθώς και συναισθηματική έναντι του κόστους της  επαγγελματικής μεταφοράς του. Όταν εξετάζουμε την πιθανή απώλεια, συχνά η αξία του πιάνου θα αντισταθμίζει το κόστος προστασίας ενός πολύτιμου αντικειμένου προσλαμβάνοντας επαγγελματίες.

Τα πιάνα μπορούν να υποστούν & να προκαλέσουν ζημιές

Το πιάνο είναι κάτι περισσότερο από ένα βαρύ έπιπλο, είναι ένα πολύπλοκο και λεπτό μουσικό όργανο που περιέχει χιλιάδες κινούμενα μέρη που μπορούν εύκολα να υποστούν ζημιά. Η εξωτερική του ομορφιά είναι επίσης ευάλωτη. Ωστόσο, το πιο ευάλωτο και πολύτιμο στοιχείο σε μια μεταφορά πιάνου είναι το ανθρώπινο στοιχείο. Ένα τέτοιο βάρος μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στους χειριστές του. Επομένως, ο μεγαλύτερος λόγος για να εξετάσετε την πρόσληψη μιας επαγγελματικής ομάδας είναι η τόσο η ασφάλεια του πιανου σας όσο και η προστασία των ανθρώπων σας.

μεταφορά πιάνου από εταιρεία

Τι πρέπει να περιμένετε από τους ειδικούς                                                                                                      

Εγγύηση & Συνέπεια

Θα πρέπει να μετακινήσουν το πιάνο σας την ημέρα που έχει συμφωνηθεί, καλώντας από την προηγούμενη για επιβεβαίωση .

Ασφάλιση

Οι εξειδικευμένες εταιρείες αναλαμβάνουν την μεταφορά του πιάνου σας  αναγνωρίζοντας  την αξία του . Προσφέρουν στους πελάτες μια γκάμα εξειδικευμένων ασφαλιστικών επιλογών για το πιάνο τους ενώ βρίσκεται σε μεταφορά.  Όλες οι ασφαλιστικές επιλογές εξηγούνται με σαφήνεια.   Όλα τα οχήματα και τα μέλη του προσωπικού είναι πλήρως ασφαλισμένα. Διατίθεται επίσης ασφάλιση εκτεταμένης ευθύνης.

Όλοι οι άνθρωποι που ασχολούνται με την μετακίνηση του πιάνο σας πρέπει να  είναι άνθρωποι με πείρα, με υπευθυνότητα και άριστα εκπαιδευμένοι.

Ειδικό Εξοπλισμό

Ένας ειδικός συντονιστής θα καθοδηγεί τους άρτια εκπαιδευμένους μεταφορείς. Εκείνοι σε συνεργασία μαζί  του και  με τον εξειδικευμένο εξοπλισμό που διαθέτουν  θα καταφέρουν να μειώσουν κάθε κίνδυνο και θα πετύχουν την μεταφορά του πιάνου σας με ασφάλεια  καθ ‘όλη τη διάρκεια της μετακίνησης.

Προστασία                                                                   

 Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και αν τα μεγάλα πιάνα είναι ακόμη πιο περίπλοκα από τα όρθια πιάνα, κάθε μουσικό όργανο θέλει ειδικό χειρισμό γιατί είναι πολύτιμο για τον  κάτοχο του. Για ένα πιάνο οποιαδήποτε μορφής και μεγέθους η σωστή προετοιμασία και η προσεκτική συσκευασία είναι αναγκαία προϋπόθεση καθώς και πρωταρχικής σημασίας  πριν μεταφερθεί με ασφάλεια.

Επίσης, καλό θα ήταν  να βεβαιωθείτε ότι θα χρησιμοποιηθούν τα σωστά υλικά για να προστατεύσουν τόσο το πιάνο, όσο και τα δάπεδα και τους τοίχους, διαφορετικά είναι πολύ πιθανό να προκληθεί ζημιά από την μετακίνηση.

Εκπαίδευση

Μια εταιρεία που ειδικεύεται στη μεταφορά πιάνου θα χρησιμοποιεί επαγγελματικό προσωπικό, που έχει ολοκληρώσει εξειδικευμένη εκπαίδευση καθώς και την απαραίτητη πείρα που χρειάζεται για την μεταφορά

Λογική Τιμή

Αφού εκτιμηθεί μια πλήρη αξιολόγηση του χώρου σας, η τιμή για τη μεταφορά του πιάνου που θα δοθεί θα πρέπει να περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες  χωρίς επιπλέον κόστος . Σε ορισμένες περιπτώσεις  εάν είσαστε σε όροφο όπου υπάρχουν σκάλες, η ασφαλέστερη μέθοδος για να μετακινήσετε το πιάνο σας θα είναι η χρήση τηλεσκοπικού γερανού. Γι αυτό ένας υπεύθυνος πριν το κλείσιμο της συμφωνίας είναι απαραίτητος για την αποφυγή λαθών. Εάν λοιπόν είσαστε σε όροφο και η  εταιρεία που έχετε επιλέξει  δεν μπορεί να  προσφέρει αυτόν τον εξοπλισμό, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να προτιμήσετε μια που έχει.