Υπηρεσίες Catering για Ειδικές & Εταιρικές Εκδηλώσεις

Υπηρεσίες Catering για Ειδικές Εκδηλώσεις

Οι υπηρεσίες catering (catering services) δεν είναι η λύση μόνο για γαμήλιες δεξιώσεις και τη βάπτιση έξω από την εκκλησία. Στην πραγματικότητα, κάθε φορά που χρειάζεται να φιλοξενήσετε μια ομάδα – μεγάλη ή μικρή – μια εταιρεία catering μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα μενού που να ταιριάζει με την περίσταση και τον προϋπολογισμό σας.

Ακολουθούν τρεις περιπτώσεις όπου οι υπηρεσίες catering μπορεί να σας ανακουφίσει από την πίεση του πως θα προσφέρετε φαγητό στους επισκέπτες σας.

Κοινωνική εκδήλωση Catering

Σχεδιάζετε ένα ειδικό δείπνο ή άλλο κοινωνικό γεγονός; Εάν ναι, ίσως «τρέχετε» για το σχεδιασμό ενός μενού, την αγορά και την προετοιμασία του φαγητού. Και, μόλις φτάσουν οι φιλοξενούμενοί σας, θα προσπαθείτε να φτιάξετε το φαγητό – αντί να απολαύσετε την παρέα με τους καλεσμένους σας.

Δεν θα ήταν ωραίο να έφεραν τα τρόφιμα στο σπίτι ή στο χώρο της εκδήλωσής σας, έτοιμα και ζεστά, χωρίς να απαιτείται η δική σας συμμετοχή;

Με το catering για ειδικές εκδηλώσεις, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για τον προγραμματισμό ή την προετοιμασία. Και, μόλις φτάσουν οι φιλοξενούμενοί σας, μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το πάρτι σας. Μπορείτε ακόμη να συντονιστείτε με την εταιρεία catering για να έχετε τα πάντα στη διάθεσή σας πριν φτάσει ο πρώτος καλεσμένος. Έτσι οι επισκέπτες σας δεν θα ξέρουν ότι δεν ξοδέψατε όλη τη μέρα σας στη κουζίνα.

Catering για Εταιρικές εκδηλώσεις

Εάν προγραμματίζετε μια συνάντηση όλων των στελεχών σας, μια παρουσίαση σε πελάτες ή ακόμα και μια σύσκεψη, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες catering για να βοηθήσετε την επιτυχή έκβαση της.

Πόσο συχνά έχετε προβληματιστεί για το πού θα παραγγείλετε φαγητό; Αν καλέσετε delivery μπορεί να δείχνει «φτηνό και πρόχειρο». Αν πάτε σε κάποιο εστιατόριο θα χάσετε πολύτιμο χρόνο και ίσως την προσοχή τους από το θέμα σας.

Την επόμενη φορά, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες catering για εταιρικές εκδηλώσεις. Το προσωπικό του catering θα έρθει, θα τοποθετήσει το φαγητό και θα παράσχει όλα τα σκεύη. Κατά την καθορισμένη ώρα, θα επιστρέψουν και θα καθαρίσουν, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κάτι.

Και το καλύτερο είναι ότι ο προμηθευτής σας μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας για να διασφαλίσει ότι το κόστος δεν θα διαφέρει σημαντικά από ό, τι θα μπορούσατε να ξοδέψετε σε ένα καλό εστιατόριο.

Catering για Ειδικές Εκδηλώσεις

Εάν έχετε μια ορκομωσία, μια σημαντική επέτειο, μια οικογενειακή επανένωση ή τα γενέθλια σας, το catering μπορεί να απορροφήσει όλη την ταλαιπωρία από το άγχος για τη διατροφή των καλεσμένων σας.

Είτε πρέπει να τροφοδοτήσετε δέκα είτε εκατό άτομα, η εταιρεία catering μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε το τέλειο μενού που θα ταιριάξει στις ανάγκες σας. Μπορείτε να επιλέξετε από μπουφέ ή μπάρμπεκιου, έως σερβιριζόμενα πιάτα και κοκτέιλ. Ο υπεύθυνος του catering θα φέρει όλα τα τρόφιμα, θα ρυθμίσει τις λεπτομέρειες και θα σας προσφέρει ό, τι χρειάζεστε, δίνοντας σας ελεύθερο χρόνο να εστιάσετε στην εκδήλωσή σας.

Στην Ήπειρο και τα νησιά του Ιονίου το Mamalis Catering είναι ο τοπικός σας συνεργάτης, είτε πρόκειται για catering ειδικών εκδηλώσεων είτε catering εταιρικών events. Επικοινωνήστε μαζί τους σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορούν να βοηθήσουν στην επιτυχία της εκδήλωσης σας – όποια κι αν είναι αυτή.