3 Κριτήρια Για να Επιλέξετε Επαγγελματικό Μπλέντερ

Διαλέξετε το Επαγγελματικό Μπλέντερ που σας Ταιριάζει

Στον τομέα της μαζικής εστίασης, ένα από τα κομμάτια του εξοπλισμού που κάνει μια εκπληκτική εργασία – και το οποίο κερδίζει τα λιγότερα εύσημα – είναι το επαγγελματικό μπλέντερ. Από τις σούπες μέχρι τις πολτοποιημένες σούπες με βινεγκρέτ και τα κρύα κοκτέιλ, ένα μπλέντερ είναι απαραίτητο στοιχείο για σχεδόν κάθε λειτουργία του εστιατορίου. Αλλά δεν δημιουργούνται όλα τα μίξερ με τα ίδια χαρακτηριστικά.

Υπάρχουν μερικά βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε αυτό το απαραίτητο μηχάνημα. Αν αγοράζετε για πρώτη φορά ή αντικαθιστάτε τον φθαρμένο εξοπλισμό είναι καλό να είστε ενημερωμένοι για τις νέες συσκευές που κυκλοφορούν.

Κριτήρια Επιλογής Επαγγελματικού Μπλέντερ

Για τα επαγγελματικά μπλέντερ με κανάτα – στα οποία θα επικεντρωθούμε σε αυτό το άρθρο – τα τρία βασικά κριτήρια που πρέπει να έχετε κατά νου όταν κάνετε την επιλογή σας είναι η ικανότητα, η ανθεκτικότητα και η ισχύς. Αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να εξετάσετε επίσης.

Η χωρητικότητα είναι μια σημαντική παράμετρος. Πρόκειται να περάσει μεγάλος όγκος υλικών από το επαγγελματικό μπλέντερ σας, και πρέπει να ξέρετε ότι είναι σε θέση να χειριστεί μια σειρά ποσοτήτων. Το μπλέντερ για ένα εστιατόριο ή ένα μπαρ δεν θα έχει την ίδια χωρητικότητα με τα οικιακά μίξερ. Στο μπαρ το πολύ ο μπάρμαν να θελήσει να κάνει δύο ποτά τη φορά. Αλλά για την κουζίνα ενός εστιατορίου, η χωρητικότητα θα πρέπει να είναι πολύ υψηλότερη – τα περισσότερα εμπορικά μοντέλα έρχονται με κάδο μεγάλης χωρητικότητας.

Η ανθεκτικότητα είναι επίσης μια μεγάλη αιτία ανησυχίας πολλών επιχειρηματιών. Οι κάδοι από ανοξείδωτο ατσάλι είναι ανθεκτικοί, εύκολο να καθαριστούν και εξαιρετικοί για τρόφιμα διαφορετικών θερμοκρασιών. Ωστόσο, είναι προφανώς αδιαφανή, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει ορισμένα προβλήματα για ορισμένες εφαρμογές. Το πολυανθρακικό υλικό είναι σχεδόν ασταθές, οπότε αυτός ο τύπος κάδου λειτουργεί εξαιρετικά σε περιβάλλοντα με γρήγορο ρυθμό, αλλά το δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για ζεστά τρόφιμα.

Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο, θα πρέπει να έχετε μια σαφή ιδέα για την ισχύ που θέλετε να έχει το επαγγελματικό μπλέντερ σας. Περισσότερη ισχύς δεν είναι πάντα η καλύτερη επιλογή. Το πώς το μηχάνημα χρησιμοποιεί την ισχύ είναι επίσης σημαντικό. Και για μερικά περιβάλλοντα απλά δεν χρειάζεστε ένα μπλέντερ με υπερβολική ισχύ.

Βρείτε τον κατάλληλο προμηθευτή

Με αυτές τις κατευθυντήριες γραμμές, το μόνο που έχει απομείνει είναι να εξετάσει την ευκολία χρήσης, και τον προϋπολογισμό που έχετε κατά νου. Ομολογουμένως όπως για κάθε μηχάνημα του επαγγελματικού εξοπλισμού, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών ανάλογα με την τιμή. Οι εταιρείες που εμπορεύονται επαγγελματικό εξοπλισμό καταστημάτων έχουν συνήθως διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις για να πάρετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Τελικά, το επαγγελματικό μπλέντερ σας θα πρέπει να είναι εύχρηστο, αρκετά ισχυρό για να κάνουν τη δουλειά του και να καθαρίζεται και να απολυμαίνεται εύκολα. Εάν διατηρήσετε αυτούς τους στόχους, θα να είστε σε θέση να βρείτε εύκολα το κατάλληλο μπλέντερ για να κάνετε την παρασκευή τροφίμων και ποτών εύκολη.