Τι Είδους Δοχεία Φαγητού Πρέπει να Έχει Ένα Εστιατόριο;

δοχεια φαγητου για εστιατορια

Αφού οι πελάτες σας γεύτηκαν το υπέροχο φαγητό που υπάρχει στο εστιατόριο σας, πώς παίρνουν τα υπολείμματα στο σπίτι; Πώς αποφεύγετε να καταλήξουν όλα αυτά τα επιπλέον τρόφιμα στα σκουπίδια; Έχουμε μόνο μια απάντηση για εσάς: δοχεία φαγητού για φούρνο μικροκυμάτων.

Έχει παρατηρηθεί ότι συχνά οι πελάτες ζητάνε από το προσωπικό του εστιατορίου να πάρουν το φαγητό που περίσσεψε στο πιάτο τους. Συνήθως τότε το προσωπικό ψάχνει να βρει πλαστικά δοχεία ή αλουμινόχαρτο για να τυλίξει το περίσσευμα. Εκτός ότι αυτή είναι μια εικόνα προχειρότητας που δεν τιμάει το εστιατόριο σας, έχει και άλλες δυσάρεστες συνέπειες.

Τι προσφέρουν τα δοχεία φαγητού για φούρνο μικροκυμάτων;

Σκεφτείτε ότι ο πελάτης μπορεί να δαπάνησε 25 ή και παραπάνω ευρώ για το φαγητό σας. Σκεφτείτε λοιπόν πως θα του φαινόταν να του δώσετε το φαγητό σε ένα αλουμινόχαρτο ή σε ένα πλαστικό δοχεία αξίας μερικών σεντς. Δεν είναι υποτιμητικό για τον ίδιο, αλλά και για το φαγητό σας;

Υπάρχει όμως και μια ακόμα παράμετρος. Σε μια ευτελούς αξίας συσκευασία τροφίμων το περιεχόμενο χάνει τη γεύση του. Μέχρι να το ξαναζεστάνει την επόμενη (ίσως) μέρα, η γεύση του μπορεί να δείχνει πολύ διαφορετική από ότι στο εστιατόριο σας. Το αποτέλεσμα θα είναι να νιώσει ότι η εμπειρία από την επιχείρηση σας δεν ήταν τόσο καλή όσο αρχικά είχε πιστέψει. Ένα άνοστο φαγητό ακυρώνει ότι κάνατε την προηγούμενη μέρα για να τον ικανοποιήσετε.

Αξίζει λοιπόν το κόστος των μερικών σεντς παραπάνω από το να επιλέξετε ποιοτικά δοχεία φαγητού για φούρνο μικροκυμάτων, αντί των «φτηνών και πρόχειρων» λύσεων συσκευασίας των τροφίμων που ίσως είχατε μέχρι σήμερα;

Θα ήταν σίγουρα καλό να επιλέξετε σκεύη για φούρνο μικροκυμάτων σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, που θα μπορούν σίγουρα να επαναχρησιμοποιηθούν περισσότερες από μια φορές.

Και μια ιδέα ακόμα: μην ξεχάσετε να δώσετε στους πελάτες σας μαζί με τα δοχεία φαγητού για φούρνο μικροκυμάτων και ένα σετ με πλαστικό μαχαίρι και πιρούνι. Μπορεί να επιλέξουν να φάνε το φαγητό που περίσσεψε την επομένη στο γραφείο τους, οπότε θα τους ήταν πολύ χρήσιμο.