Τα Βασικά για τη Διαφήμιση στο Ίντερνετ

Βασικές Πληροφορίες για τη Διαφήμιση στο Ίντερνετ

Ίσως οι περισσότεροι ακούγοντας την λέξη διαφήμιση να έχουν στο μυαλό τους την τηλεόραση και τις διαφημίσεις που παίζονται εκεί. Διαφημίσεις οι οποίες έχουν τεράστιο κόστος και κανείς δεν ξέρει τι αποτέλεσμα φέρνουν. Άλλοι πάλι με τη λέξη διαφήμιση σκέφτονται περιοδικά εφημερίδες διαφημιστικά καπέλα αναπτήρες ή φυλλάδια που μοιράζονται στους δρόμους.

Αυτοί είναι οι παραδοσιακοί τρόποι διαφήμισης, οι οποίοι λίγο ή πολύ εν έτη 2019 έχουν χάσει την αίγλη και την αποτελεσματικότητά τους.

Σήμερα όταν μιλάμε για διαφήμιση εννοούμε κατά βάση τη διαφήμιση στο ίντερνετ.

Τι διαφορετικό προσφέρει;

Η διαφήμιση στο ίντερνετ έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα τόσο στο κόστος όσο στην αποτελεσματικότητα και τη μέτρηση των αποτελεσμάτων της.

Μέσω της διαφήμισης το internet μπορείτε να προσεγγίσετε στοχευμένα πελάτες που ψάχνουν το προϊόν ή την υπηρεσία που πουλάτε να διαφημιστείτε με κόστος που εσείς ορίζετε και να πληρώσετε μόνο όταν θα έχετε αποτέλεσμα. Δεν είναι εκπληκτικό;

Επίσης μπορείτε να προσεγγίσετε μία αγορά εκατομμυρίων χρηστών του Internet όλη την ημέρα όλη την εβδομάδα σε κάθε γωνιά του πλανήτη ή της χώρας.

 

Θέλετε Βοήθεια με τη Διαφήμισης της Επιχείρησης σας; Πατήστε στην εικόνα!

 

Και τι θα γίνει αν δεν έχετε αρκετά χρήματα;

Η διαφήμιση στο internet δεν έχει το κόστος που μπορεί να φαντάζεστε. Σίγουρα το κόστος της δεν έχει καμία σχέση με το κόστος της διαφήμισης στην τηλεόραση. Δεν υπάρχει κάποιο υψηλό ελάχιστο ποσό για να ξεκινήσει κανείς. Μπορείτε να ξεκινήσετε ακόμα και με 20 ή 30 ευρώ.

Πώς γίνεται η διαφήμιση στο ίντερνετ;

Μην φανταστείτε ότι χρειάζεται εξειδικευμένες γνώσεις προγραμματισμού σαν να πρόκειται να φτιάξετε κάποια εφαρμογή στο ίντερνετ. Κάθε άλλο! Η πλατφόρμα Google Ads σας δίνει τη δυνατότητα με λίγη προσπάθεια και εξοικείωση να ρυθμίζετε μόνοι σας τις διαφημίσεις σας.

Βέβαια αν θέλετε να κάνετε καλύτερη αξιοποίηση των χρημάτων που θα δαπανήσετε και να έχετε καλύτερα αποτελέσματα, καλό θα ήταν να προσλάβετε μία εταιρεία marketing που θα το κάνει αυτό.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη διαφήμιση στο ίντερνετ; Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 300 44 48.